Tuesday, 26 February 2013

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 

63 comments:

  1. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...

    http://maszull.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tersenarai dalam list...

    ReplyDelete
  3. salam...dtg dari segmen sama..done follow u dear(14)
    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  4. As salam... AEY dari segmen yang sama...
    masOk dan fOllOw u ^^,
    salam perkenalan...

    http://anakenyusni.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...saya akan follow dan link dekat komen..

      Delete
  7. Alhamdulillah...syiqin dah tgok senarai list...No 8 syiqin punya...ehehe

    ReplyDelete
  8. eh dah macam adik beradik plk kita nih..hehe nama bapa sama.

    salam, pcl datang dari segmen sama utk buat lawatan ...semoga dpt ukhuwah berterusan..

    http://www.pakciklie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    p/s : word verification ni agak menyusahkan ...lambat nk komen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..terima kasih
      syiqin akan perbaiki..

      Delete
  9. Assalamualaikum . dari segmen sama . saya follow =)
    jemput datang blog saya ya ^_^ .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam, terima kasih
      syiqin akan follow dan link kan di komen...

      Delete
    2. doktor saida,
      syiqin pegi kat blog tak ada pun..tak keluar laa blog doktor saida..
      harap maklum

      Delete
  10. Dari segmen sama..dah godeh2 dh blog kiut ni..hehe jom follow balik ^^
    http://anisfadliyana.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Anis,
      syiqin akan follow dan link kan di komen...

      Delete
  11. singgah dari segmen yg sama..folo syiqin jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aini Yunus terima kasih nanti syiqin follow u balik ok...syiqin letak kat link komen yee

      Delete
  12. Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Singah-2 lah blog alja :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam, ok nanti syiqin singgah...terima kasih

      Delete
  13. as salam..

    dari segmen y sama...^^
    salam perkenalan dari KK! :)

    keep on blogging..suka blog nie..
    simple..hee ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam,
      Salam perkenalan juga...
      terima kasih suka blog ini..

      Delete
  14. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    datang berhajat...singgah sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih...syiqin akan singgah blog awak...

      Delete
  15. assalamualaikum ! done follow you ! jemputlah datang ke teratakku !
    http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadhli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam,
      Syiqin akan follow blog Iqbal
      Terima Kasih

      Delete
  16. dr segmen yg same jugak.... visit me!~
    http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    nk PROMOTE SEGMEN SY JUGAK!! PLEZ SUPPORT MY FIRST SEGMEN

    http://isyapurple.blogspot.com/2013/02/segmen-pertama-by-isya-purple-sila.html

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih singgah blog syiqin,
      nanti syiqin follow dan tinggalkan link di komen

      Delete
  18. salam..^^ deno datang dari segmen eraz! :)
    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah kemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

    http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

    Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

    ReplyDelete
  20. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

    ReplyDelete
  21. Hani datang dari segmen yang sama..jom ke blog saya pula....

    http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkingeraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baiklah, syiqin akan ke blog hani dan follow..

      Delete
  22. Salam, hi singgah dari segmen yg sama, bw n follow here.. :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam,
      Terima Kasih singgah
      Syiqin Akan Follow u..

      Delete
  23. dr segmen sme..follow me back..thanks..

    http://atienstory0809.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aten,
      Terima Kasih...
      Syiqin akan follow u..

      Delete
    2. Aten,
      Kenapa syiqin nak follow u punya blog tak ada la dear..
      Kalau ada syiqin akan follow u..

      Delete
  24. Singgah BW dari segmen yang sama. Jom jenguk blog saya. ^^ done follow http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sam Dia,
      Terima Kasih...
      Syiqin akan follow..

      Delete
  25. singgah dr segmen sme :)
    jom singgah blog sy pulak
    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anis,
      Terima Kasih...Syiqin akan follow u dan singgah..

      Delete
  26. Awak Jom Join Contest ini ! :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

    ReplyDelete
  27. Terbang melayang dari segmen yg sama & mendarat di sini ('',)
    http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih, Zam..
      sudi terbang melayang dan mendarat di sini..

      Delete
  28. singgah sini dan follow,datang dari segmen yang sama.jangan lupa singgah ke blog saya n follow :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Nurul,
      syiqin akan follow awak...

      Delete
  29. as-salam..singgah sini dan follow..

    selamat bersegman ya Nur..:)

    ReplyDelete
  30. BW disini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Ibu Amirul...Syiqin akan follow balik..

      Delete
  31. Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

    ReplyDelete