Friday, 27 December 2013

ONLINE: TUDUNG AKEL PAISLEY ❤❤❤



Assalamualaikum kepada semua Pembaca
Hari ni syiqin nak kongsikan salah satu FB PAGE
ok dekat situ laa syiqin beli tudung akel bidang 55
memang tercari-cari pun corak paisley akel kan sebabnya
CANTIK+CUTE
NAH tengok gambar-gambar yang sempat syiqin snap
 untuk tatapan dan manisan buat Pembaca...hooorayyy

Ok dekat sini laa syiqin beli
 
 
 
 
 





Kain ni memang best sangat+senang

Syiqin sarankan pembaca beli ok

Corak dia memang menarik hati kalbu
 
Sampai disini sahaja pertemuan kita
Jumpa Lagi
 
 ❤❤❤
 

Rindu nak Update BLOG❤❤❤



Assalammualaikum w.b.t kepada semua pembaca

Rasanya lama sangat syiqin tak post any entry kan kan…

Minta MAAF yerrr kepada peminat dan sahabat-sahabat blogger…hehehe cool laaa

Bukan apa wifi dkt snie x smpai ke bilik syiqin jadi tggu balik rumah(putrajaya) laa jawab nyerr nak guna wifi kan…

OKAY kali ni syiqin nak share dkat sahabat-sahabat yang syiqin dah pun masuk

 POLITEKNIK PREMIER UNGKU OMAR IN TAKE 2

ALHAMDULILLAH rezeki saya kan…

So far belaja dkat snie seronok…bilik 2 orang sahaja



 
OK itu laa sedikit pictures  untuk sahabat-sahabat yang dikasihi dan disayangi
Lain kali Lain hari syiqin akan tunjukkan lagi Okay…DON’T BE Sad DEAR
 
OK time's up
Jumpa Lagi
❤❤❤
 
 

Monday, 18 November 2013

KAWAN-KAWAN YANG DIRINDUI

Assalamualaikum semua...
untuk kali ke 2 syiqin ingin share gambar2 bersama si ehem ehem....
Aikkk tok sah laa kome nak percaye yerrr...
dah kat atas  tuu kawan-kawan mestilah gambaq kawan2
awat laa hang nak percaye len kali baca sampai abis na..










Tak Dapat Menikmati Cuti Final Exam

Assalammualaikum semua, 
sehat ke tidak???
syiqin Alhamdulillah sehat
dan baru sahaja abis Final exam pada jumaat minggu lepas
dan sekarang duduk rumah jer laaa
but
Sabtu ini syiqin akan mendaftarkan diri untuk kemasukan KE 2 Politeknik Ungku Omar
pilihan yang syiqin buat ini pun untuk kesenangan semua pihak bagi syiqin mahupun keluarga
mama pun dah setuju untuk syiqin masuk ke PUO
APA APA PUN PILIHAN INI BIARLAH SYIQIN SAHAJA YANG MENGETAHUI NYA
syiqin tak salah kan sesiapa pun dan jangan terasa hati...
Syiqin minta maaf dari hujung rambut sampai ke hujung kaki
Halalkan segala perbuatan yang tidak di sengajakan atau sebaliknya
Selama syiqin berada di Kolej Profesional Mara Beradang, Selangor
Kepada kawan-kawan yang paling rapat, paling sayang, paling selalu ada dikala duka atau suka ku titipkan  sebuah "post" ini untuk kalian...
YANA ZALI-ADILAH RAMLE- RAS AZLIAN-NAZIRA MOHAMAD-SHIRA SALIM-
DAN HAZIQAH HASIM



Wednesday, 16 October 2013

OUTING WITH MY LOVELY FAMILY

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T
KEBETULAN RAYA HAJI HARI SELASA
DAN MIGGU LEPAS HARI JUMAAT SYIQIN BALIK
DANNNN MY TWINS PUN BALIK..
HORAYY HORAYY
sabtu esok nyer kte orang pegi mines..
ahad pulak pegi Alamanda
maklum laa kn rumah kat snie(PUTRAJAYA)
tetibe jer pagi tuu nak makan mee sziling
kalau tak pegi jer sne mesti nak
makan mee hoon kari

rasa??? ala biasa-biasa jer
still bole makan laa kan

sooo we're here...
twins2
LOVE THEM SO MUCH3X
MY AYAH&MAMA


adik no 3

haa ni laa adik lelaki


Ok sampai disini saja perkongsian buat saya
untuk anda semua
TERIMA KASIH
JUMPA LAGI 




Tuesday, 15 October 2013

Hari Raya Aidil Adha 2013


ASSALAMMUALAIKUM W.B.T
DISINI SYIQIN MENGAMBIL KESEMPATAN UNTUK MENGUCAPKAN
SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA 
KEPADA KAWAN-KAWAN
TERUTAMA DI BLOG DAN DI TEMPAT LAIN
\KAT RUMAH NENEK KAMPUNG PANDAN
TAK TAHU LAA NAK BAGI TAHU
SAMA ADA NI
EMOSI MARAH ATAU SEDIH...
HAHAHA
HAI...
HAHAHA
I LIKE THIS PICTURE


OK SAMPAI DISINI SAHAJA CERITA SAYA 
UNTUK ANDA SEMUA
TERIMA KASIH 
JUMPA LAGI

Friday, 4 October 2013

Nak Balik Miss Semua Orang

Assalammualaikum kepada semua pembaca



MISS SO MUCH TO MY FAMILY N 
MY TWIN(ADIK LAMA SANGAT TAK JUMPA KAN KAN)

Tuesday, 17 September 2013

Kesunyian tanpa KEMBAR

Assalammualaikum
kepada semua pembaca yang disayangi
ok serious sangat2 
syiqin rindu sangat2
dekat kembar syiqin
walaupun minggu lepas pegi Ipoh
ada Family Day lagi pun kembar syiqin kat Poli Ipoh
Adik kte rindu sangat2 dekat adik taw...
kte sayang adik sangat2 taw.

Friday, 13 September 2013

Raya At KPMB


ASSALAMMUALAIKUM
semua sehat???
Hari syiqin nak kongsikan pengalaman hari raya di KPMB 
dah abis raya baru nak update kan kan..
biasa kte... ^_^
ALKISAH nya bermula pada hari sabtu bersamaan 6.9.13
hari sabtu ada kelas ganti sekali dengan sambutan hari raya
Syiqin bilik no 210 dan kwan-kwan bilik 115 
bilik tu laa yang syiqin selalu lepak..
Meh sini syiqin kasi taw
Lia,
Yana,
Adilah,
Nazira,
Syira
ok tak buang masa lagi kte saksikan laa gambar2yang di sediakan
By Nur Asyiqin Ismail













okay sampai disini sahaja pertemuan kite...
kita akan bersambung lagi...hehehe
Terima Kasih
Datang Lagi