Friday, 27 December 2013

ONLINE: TUDUNG AKEL PAISLEY ❤❤❤



Assalamualaikum kepada semua Pembaca
Hari ni syiqin nak kongsikan salah satu FB PAGE
ok dekat situ laa syiqin beli tudung akel bidang 55
memang tercari-cari pun corak paisley akel kan sebabnya
CANTIK+CUTE
NAH tengok gambar-gambar yang sempat syiqin snap
 untuk tatapan dan manisan buat Pembaca...hooorayyy

Ok dekat sini laa syiqin beli
 
 
 
 
 





Kain ni memang best sangat+senang

Syiqin sarankan pembaca beli ok

Corak dia memang menarik hati kalbu
 
Sampai disini sahaja pertemuan kita
Jumpa Lagi
 
 ❤❤❤
 

Rindu nak Update BLOG❤❤❤



Assalammualaikum w.b.t kepada semua pembaca

Rasanya lama sangat syiqin tak post any entry kan kan…

Minta MAAF yerrr kepada peminat dan sahabat-sahabat blogger…hehehe cool laaa

Bukan apa wifi dkt snie x smpai ke bilik syiqin jadi tggu balik rumah(putrajaya) laa jawab nyerr nak guna wifi kan…

OKAY kali ni syiqin nak share dkat sahabat-sahabat yang syiqin dah pun masuk

 POLITEKNIK PREMIER UNGKU OMAR IN TAKE 2

ALHAMDULILLAH rezeki saya kan…

So far belaja dkat snie seronok…bilik 2 orang sahaja



 
OK itu laa sedikit pictures  untuk sahabat-sahabat yang dikasihi dan disayangi
Lain kali Lain hari syiqin akan tunjukkan lagi Okay…DON’T BE Sad DEAR
 
OK time's up
Jumpa Lagi
❤❤❤