Thursday, 21 May 2015

Latihan Industri *^▁^*

Kawan2 di Politeknik Ungku Omar
Assalamualaikum dan selamat membaca
Bile pikir2 balik rupanya blog ni dah lama tak upate last syiqin tulis tahun lepas...  Whattt-_-#
So untuk permulaan 2015 ini penulisan pertama hahaha...
okay kejap nak cerita ni hari tu 12 Mei 2015 result syiqin dah keluar. Alhamdulillah bila kite usaha dan tawakal rezeki itu berpihak pada kita.
Syiqin dapat 3.72 dah sekali gus sebagai hadiah untuk Ayah dan Mama yang banyak berkorban.

Okay, untuk 22 Mei 2015 ni adalah hari pendaftaran untuk menjalani latihan industri..
Waaaa takot nyaaa.. sebab apa ekk?
sebab nak dah lame xkeje dan sebelom ni pegi dan balik kelas itu sahaja. 

okay tak nak panjang lebar cuma harap untuk latihan industri ni dapat buat dengan terbaik dan doakan yea kawan2 Mekasih(*^﹏^*)
Opsss lupa nanti syiqin buat practical dekat Subang Jaya^O^

Saturday, 31 May 2014

Kembali Menggemaskini ❤❤❤

Assalammualaikum w.b.t
Alhamdulillah masih lagi diberi kesempatan untuk taip menaip ini
lama juga syiqin tinggal kan blog ini begitu sahaja
last update tentang jadual exam syiqin..

Alhamdulillah result exam pun telah keluar syukur sangat 
sebab semua lulus dan sikit lagi nak dekan
 3.4++ alhamdulillah
Paling terkesan dihati apabila Subjek Akaun dan Microeconomy dapat A dan A+

Ada banyak perkara yang berlaku dalam kehidupan yang kita
sendiri tak expect but kita sebenarnya kena bersedia menerimanya

Semua syiqin alami dari segi Keluarga, percintaan, pelajaran, kawan dan lain-lain
but we're must think positive
tak rugi pun sebenarnya 
BERFIKIRAN POSITIVE

Sampai disini pertemuan kita
Jumpa Lagi 
❤❤❤




Sunday, 30 March 2014

NAK FINAL EXAM!!!

 
ASSALAMMUALAIKUM W.B.T
KEPADA PEMBACA BLOGGER SEKALIAN
Haiii....aikk mengeluh ke?huhu
tak ada laa
Okay nak serius kejap
Minggu depan syiqin dah final exam dah..
 
7.4.2014
8.4.2014
9.4.2014
17.4.2014
 
4 PAPER
MARKETING, ACCOUNT, MICROECONOMIC AND LASTLY STATISTIC
OK KACANG JEW...
KACANG?
TAK SEMUDAH ITU OKAY
USAHA DOA TAWAKAL
DOA2KAN UTK SYIQIN EKK
TERIMA KASIH SAYANG UOLSS...