Saturday, 31 May 2014

Kembali Menggemaskini ❤❤❤

Assalammualaikum w.b.t
Alhamdulillah masih lagi diberi kesempatan untuk taip menaip ini
lama juga syiqin tinggal kan blog ini begitu sahaja
last update tentang jadual exam syiqin..

Alhamdulillah result exam pun telah keluar syukur sangat 
sebab semua lulus dan sikit lagi nak dekan
 3.4++ alhamdulillah
Paling terkesan dihati apabila Subjek Akaun dan Microeconomy dapat A dan A+

Ada banyak perkara yang berlaku dalam kehidupan yang kita
sendiri tak expect but kita sebenarnya kena bersedia menerimanya

Semua syiqin alami dari segi Keluarga, percintaan, pelajaran, kawan dan lain-lain
but we're must think positive
tak rugi pun sebenarnya 
BERFIKIRAN POSITIVE

Sampai disini pertemuan kita
Jumpa Lagi 
❤❤❤




Sunday, 30 March 2014

NAK FINAL EXAM!!!

 
ASSALAMMUALAIKUM W.B.T
KEPADA PEMBACA BLOGGER SEKALIAN
Haiii....aikk mengeluh ke?huhu
tak ada laa
Okay nak serius kejap
Minggu depan syiqin dah final exam dah..
 
7.4.2014
8.4.2014
9.4.2014
17.4.2014
 
4 PAPER
MARKETING, ACCOUNT, MICROECONOMIC AND LASTLY STATISTIC
OK KACANG JEW...
KACANG?
TAK SEMUDAH ITU OKAY
USAHA DOA TAWAKAL
DOA2KAN UTK SYIQIN EKK
TERIMA KASIH SAYANG UOLSS...
 

Tuesday, 4 March 2014

❤JOM FOLLOW MY BLOG FOR COMPETITION ❤


Dayah & Syiqin
Assalammualaikum
Ok kali ni syiqin nak minta tolong sahabat-sahabat blogger sekalian
tolong follow my blog untuk competition
Syiqin buat ni bersama kawan baik syiqin iaitu hidayah(Dayah)
Minggu ni nak kena siapkan
Minggu depan kena submit
Haa untuk hari kejurian iaitu 11Mac 2014 bersamaan MY BIRTHDAY & MY TWINS
huhu suka nya kita
Kerjasama anda amat dihargai
Moga dapat tersenarai dalam TOP 5
IN SHAA ALLAH
AMINN
OK dekat bawah ni link blog syiqin bersama dayah


Sayang korang ketat-ketat
Terima Kasih semua
Jumpa Lagi