Monday, 18 November 2013

KAWAN-KAWAN YANG DIRINDUI

Assalamualaikum semua...
untuk kali ke 2 syiqin ingin share gambar2 bersama si ehem ehem....
Aikkk tok sah laa kome nak percaye yerrr...
dah kat atas  tuu kawan-kawan mestilah gambaq kawan2
awat laa hang nak percaye len kali baca sampai abis na..










Tak Dapat Menikmati Cuti Final Exam

Assalammualaikum semua, 
sehat ke tidak???
syiqin Alhamdulillah sehat
dan baru sahaja abis Final exam pada jumaat minggu lepas
dan sekarang duduk rumah jer laaa
but
Sabtu ini syiqin akan mendaftarkan diri untuk kemasukan KE 2 Politeknik Ungku Omar
pilihan yang syiqin buat ini pun untuk kesenangan semua pihak bagi syiqin mahupun keluarga
mama pun dah setuju untuk syiqin masuk ke PUO
APA APA PUN PILIHAN INI BIARLAH SYIQIN SAHAJA YANG MENGETAHUI NYA
syiqin tak salah kan sesiapa pun dan jangan terasa hati...
Syiqin minta maaf dari hujung rambut sampai ke hujung kaki
Halalkan segala perbuatan yang tidak di sengajakan atau sebaliknya
Selama syiqin berada di Kolej Profesional Mara Beradang, Selangor
Kepada kawan-kawan yang paling rapat, paling sayang, paling selalu ada dikala duka atau suka ku titipkan  sebuah "post" ini untuk kalian...
YANA ZALI-ADILAH RAMLE- RAS AZLIAN-NAZIRA MOHAMAD-SHIRA SALIM-
DAN HAZIQAH HASIM