Tuesday, 17 September 2013

Kesunyian tanpa KEMBAR

Assalammualaikum
kepada semua pembaca yang disayangi
ok serious sangat2 
syiqin rindu sangat2
dekat kembar syiqin
walaupun minggu lepas pegi Ipoh
ada Family Day lagi pun kembar syiqin kat Poli Ipoh
Adik kte rindu sangat2 dekat adik taw...
kte sayang adik sangat2 taw.

Friday, 13 September 2013

Raya At KPMB

ASSALAMMUALAIKUM
semua sehat???
Hari syiqin nak kongsikan pengalaman hari raya di KPMB 
dah abis raya baru nak update kan kan..
biasa kte... ^_^
ALKISAH nya bermula pada hari sabtu bersamaan 6.9.13
hari sabtu ada kelas ganti sekali dengan sambutan hari raya
Syiqin bilik no 210 dan kwan-kwan bilik 115 
bilik tu laa yang syiqin selalu lepak..
Meh sini syiqin kasi taw
Lia,
Yana,
Adilah,
Nazira,
Syira
ok tak buang masa lagi kte saksikan laa gambar2yang di sediakan
By Nur Asyiqin Ismail













okay sampai disini sahaja pertemuan kite...
kita akan bersambung lagi...hehehe
Terima Kasih
Datang Lagi