Tuesday, 12 February 2013

Kalau Dah Jumpa♥

Hari nie syiqin nak sembang sikit dengan korang semua pasal???....ok hari tuu kakak sedara syiqin balik dari   kolej dekat melaka...apa yang syiqin nak sembangkan ialah malam tadi last kita orang tido lambat(syiqin+adik+kak sedara) sebab nyee tgok cite sampai hujung nyawa...kak sedara syiqin dowload jee sebab dia bz dengan keje kolej dia...memang gempak laa...kite orang ber3 duduk satu bilik lepas tuu masing-masing on9 laa...yang syok nyee...dalam 1 bilik tuu syiqin post kat fb pasal pemain bola...lepas dah merepek+merapu...kak sedara dan adik join sekali comment...hahaha memang lawak...
malam semalam jugak adik-adik sedara syiqin ikut balik rumah family syiqin...sebab adik-adik sedara syiqin cuti skola tahun baru cina...so semalam balik dari ipoh adik -adik tuu ikut laa sekali...nasib baik muat mane tak muat nyee...bawak exora...besar laa sikit...Alhamdulillah
malam semalam dah macam gempa bumi dah...coz malam semalam kite orang gelak pasl comment kat fb tuu...
dalam tak jangka jugak adik sedara perempuan dan adik syiqin perempuan tuu tak tido lagi rupa nyee...semua ikut kakak nyee...tido lambat haahaha...
itu sahaja kot buat masa ini ...sebenar nyee syiqin tgah kumpul idea-idea untuk menarik kan blog syiqin tuu...tu yang kekadang lambat nak update...
nanti syiqin sembang lagi nyee..
jumpa lagi...^_^...

No comments:

Post a Comment