Friday, 7 June 2013

Tumpang Gembira Sekali Untuk Kak Irine Nadia Marcello

Assalammualaikum semua,
Kali ni syiqin nak kongsikan kegembiraan syiqin dengan pembaca2 semua ni...hahaha
Pembaca semua kenal kan blogger tekenal+tercomel hahaha?
Kak irine nadia marcello laa...haa syiqin selalu baca blog dengan twitter kak irine sebab nak tengok kalau2 kak irine ni dah bersalin atau belom...
Alhamdulillah semalam 6.6.2013 bersamaan 27 Rejab1434 pukul 2.46 petang telah selamat melahirkan baby girl comel sangat taw macam ibunya...
haa dalam blog kak irine tak tulis lagi cuma dalam twitter bole baca dan dapat tengok gambar baby
girl yang comel n mata baby girl yang sepet tuu..ala ala tomei nyee
By the way semalam hari istimewa Isra' Mikraj haa memang seronok kan...
http://irinenadia.blogspot.com/
https://twitter.com/irinenadia
Semoga baby girl kak irine menjadi seorang yang solehah..Amin
Lepas nii kak kak irine dah ada geng nak berfashion nak bermake up...hahaha
Syiqin tak laa tunjuk gambar baby girl kak irine dekat snie sebab nanti tak seronok laa kan...syiqin dah bagi link haa nanti pegi je dekat situ ok...
             Terima kasih daun keladi...
            Lain kali datang lagi...
    Jumpa lagi..

No comments:

Post a Comment