Thursday, 6 June 2013

Teringin pulak dia

Assalammualaikum kepada semua pembaca yang disayangi....
cewaaah nak bersayang~sayang pulak...normal laa kita manusia kena saling sayang-menyayang kan kan kan...
Hari ni Syiqin nak bercerita panjang lebar Bersediakah anda? hahahaha
Alhamdulillah minggu ni baru balik putrajaya sebab minggu lepas seminggu dekat ipoh saja nak tinggal dengan Ayong(kakak sedara) sebab tengah cuti sem...
dan sabtu minggu lepas dekat ipoh ada kenduri kesyukuran...
Seminggu dekat ipoh tuu syiqin asyik baca novel jee yang paling best novel ni
 BILA BLOGGER JADI MAID haa memang terbaik laa...
ada jugak novel SSDI(sebenarnya saya isteri dia)
 tapi tak sempat nak baca sebab waktu tuu ayong tengah baca...
Jadi apa yang syiqin nak ceritakan yang syiqin teringin nak berkarya pulak tapi tak nak buat novel nak buat yang sikit-sikit ada ke? errkk -_-*...
haaa yang dekat bawah ni just title untuk karya(novel remaja) yang syiqin nak buat...

  • Dia uncle akulah(DUAL)
  • Semanis coklat strawberry(SCS)
  • Bertemu dengan si epal hijau(BDSEH)
  • Pertemuan blueberry cup cake(PBCC)
  • Semanis gula-gula kapas manis lagi cinta kau(SGGKMLCK)
  • Rainbow cake abang sayang(RCAS)
  • Masam manis si blogger(MMSB)
  • Suami kita buka kedai ice cream(SKBKIC)
Ok ada lagi yang syiqin tak tulis semua tuu masih loading lagi....hahaha
 syiqin baru siapkan beberapa...
syiqin nak siapkan semua nanti senang publish sahaja....
Syiqin tengah cari nama watak2 dalam karya syiqin ni...
sesiapa yang baik hati+pemurah yang nak sedekah idea tuu dipersilakan...
yang nak komen tuu pun dialu-alukan...
yang nak nama dia ada dalam karya syiqin pun boleh tak salah pun...^___^
cuma karya dekat atas tuu bukan untuk dihantar dekat publication mana-mana...karya ni saja syiqin buat-buat...jadi tolong terima dengan hati terbuaka ok....

Syiqin cakap awal-awal yang syiqin tak tiru mana2 buku atau apa-apa yang berkaitan jadi jangan nak hentam syiqin yang tiru orang ni lah apa lah...kan
Jadi tolong hormat orang lain kalau rasa tak sesuai berada di blog syiqin jadi pergilah blog orang lain
yang boleh hormat dekat korang2 ni taw...
yang still boleh ngam dengan blog syiqin ni nanti baca pantun yang syiqin bagi tuu taw....hehehe
boleh kan...

TERIMA KASIH DAUN KELADI
LAIN KALI DATANG LAGI
JUMPA LAGI

No comments:

Post a Comment