Thursday, 13 June 2013

Ice watch :D

Assalammualaikum semua pembaca2 yang teristimewa....
Ok hari ini syiqin nak bercerita tentang jam tangan ice watch yang syiqin dan adik beli memang khas untuk kite orang berdua untuk sambung belaja yelah syiqin dan adik tak sama tempat jauh tempat adik sambung belaja...syiqin dekat2 sini je...dekat mana?hhahaha
dah tengok jelah gambar yang special untuk pembaca2 semua nyee







Macam mana ok lah kan...
saja nak share kalau memang yang minat dengan jam ice watch ni..
tapi yang ori dekat beratus juga laa kan...
ini yang terlebih ori(Faham2 jelah yee) hahaha
Ok..
TERIMA KASIH
Jumpa Lagi

No comments:

Post a Comment