Wednesday, 6 February 2013

Twinkle❤Twinkle Part 2

Hari nie part 2 bermula...Jeng Jeng Jeng...ok syiqin nak share pasal sedikit life kite orang dari kecik...waktu tadi dulu syiqin dan adik memang same kelas dan cikgu pun tahu yang syiqin dan adik kembar....lepas tadika masuk pulak darjah satu dan kelas pun same jugak...tapi dah darjah 2 sampai darjah 4 dah tak same...knape sampai darjah 4...sebab nyee syiqin 1 family pindah kat putrajaya...darjah 5 laa skola kat sana...owh lupa nak bagi tahu nama skola rendah syiqin...Sekolah Kebangsaan Desa Pandan..syiqin dulu duduk dekat desa pahlawan..rumah sebelah rumah nenek(sebelah ayah) jee...tak payah susah nak balik kampung ke...hehe
tapi sekarang kena nak balik bukan kampung balik kl(raya)...nenek sebelah mama dah lama meniggal...
waktu sekolah baru dekat Sk Putrajaya Presint 9(2) tahun 2006..sekali lagi tak same jugak klas...hahaha
Masuk jee skola menengah Smk Putrajaya Presint 9(2)...tingkatan 1  sama kelas..tingkatan 2 until 5 dah tak same dah...sob sob..tapi segala aktiviti kokurikulum dan rumah sukan sama...Rumah sukan Kasawari(kuning)...macam tak percaya jugak rumah sukan bole same tapi nasib baik jugak kalau nak ponteng pun bole same-same jugak...hahaha

syiqin dan adik masuk kadet polis, persatuan tak tentu dan permainan pun tak tentu jugak...kadet polis jee yang melekat jugak...mana tak nyee baju full dah beli lengkap...aiii tak kan nak tukar...kang tak pasal-pasal kena ganti duit pulak..habis dah laa ratus-ratus...bukan puluh
memang kadet polis kat skola syiqin aktif...sebab tuu syiqin suka sampai laa hari sukan pun masuk perbarisan kadet polis bukan perbarisan rumah sukan...kihkih mana tak nyee har tuu kami semua pakai baju full...smart tuu rugilah kalau tak masuk dan perbarisan kami nie macam special sikit sebab kami yang 1 antara perbarisan lain...
ok tunjuk gmba pulak laa nyee...boring kan kalau baca jee










ok nie barang-barang yang syiqin nak share ok...
bantal tido pon nak sama jugak


nie hadiah hari jadi...wanie kawan baik kami ..dari form 2 smpai laa form 5

haa nie bukan hadiah hari jadi...nie saje jee beli sebab ada colour hijau nak biru
syiqin suka colour hijau dan adik suka colour biru


 haa nie key chain dari sepupu mama
kite orang panggil uncle yang...dia memang suka melancong haa sekarang nie dia ada dekat new zealand...tahun baru cina nie uncle yang balik...



ok nie rak syiqin dan adik
kanan tuu adik punya dan yang kiri baru syiqin punya...

sebahagian majalah dan buku yng paling best

  nie laa medal yang paling best ..tapi sebenar nyee ada baanyak dari standard 1 lagi tapi bagi tunjuk yang paling best jee...ok

 hadiah hari jadi daripada kawan baik syiqin. Anisah(kenal waktu form 4 sampai form5)


kat atas tu kakulator kesayangan syiqin...sebab? syiqin dah balut dengan cover skin zirafah..cantikkan
nie laa yang syiqin nak share...
jumpa lagi




2 comments: