Tuesday, 5 February 2013

Twinkle❤Twinkle Part 1

Hari nie syiqin nak cerite cikit pasal family syiqin sebab nyee syiqin nie special...nak tahu sebab ape..sebab ada Twin...hihi kalau nak ikut kan nama memang orang tak boleh nak agak tapi muka tuu adalah sikit kalau di perhatikan lama-lama...hehehe
nama syiqin.. Nur Asyiqin Bt Ismail dan twin lagi satu Nur Amalina...haa tak sama kan biasa nyee kalau twin mesti ada sikit nama sama kan nak tunjuk kan yang mereka tuu twin...tapi lain pulak dari family kami.. nama syiqin atuk(ustaz) sebelah ayah yang pilih dan memang atuk syiqin ada nama untuk Nur Amalina(adik)..nama yang di pilih siti ape syiqin tak tahu itu yang diberitahu oleh mama...sebab nak jugak tahu asal nama kite orang kan...mama tak berapa suka nama siti so mama pilih nama amalina dan kalau korang nak tahu nam aadik-beradik syiqin mesti bermula dari huruf A...Asyiqin ,Amalina ,Adlina, dan Adam...kami empat orang adik-beradik...Alhamdulilah
Mama syiqin bersalin secara pembedahan...


                    nie laa gmba waktu kecik kite orang yang tinggi tuu syiqin dan rendah tuu adik
haa nie laa...dah besar panjang pun..hihi mesti korang tahu kan yang mana satu syiqin...

Lovely Couple...Ayah & Mama 
Raya tahun lepas tema hijau nie dekat rumah nenek(sebelah ayah)
haa nie laa adik lelaki syiqin(adam)


kali nie secara ringkas syiqin kenalkan family syiqin dekat korang nie baru part 1...nanti part 2 pasal kawan dan barang kepunyaan kami pulak nyee...
owh lupa syiqin nak bagi tahu bulan 1 yang lalu tahun nie sepupu mama syiqin..mengandung kembar dan selamat melahirkan baby kembar lelaki...dua-dua baby boy melalui pembedahan
ok nie yang syiqin nak share
Jumpa Lagi...



No comments:

Post a Comment