Wednesday, 30 January 2013

Kenangan Ku Bersamamu

syiqin nak share kenangan pahit & manis sewaktu sekolah menengah...memang tak terungkap kalau nak cerita daripada mula so syiqin ambik yang paling best untuk mengabdikan nyee....ish bukan calang-calang pengalaman yang boleh nak syiqin masok kan dalam blog nie....hehehe

1.tapi yang paling best group kita orang yang dianggotai olehh 6 orang ahli secara tak langsung terjadi laa panggilan 6j untuk group kita orang...Nak tahu ape tuu maksud j tuu...ok maksud nyyee jahanam kihkih...sebab ape? sebab sewaktu kami berenam pegi koko sekolah kami berenam makan lolipop's dengan selamba badak nyee yang lain tengok kami berenam....famous gitu lol...sampai ada cikgu tegur haa tak ada lagi ke...hahaha

2.yang kedua pulak sewaktu kami...ops lupa nak bagi tahu kali nie 4 orang pulak kami berempat telah dipilih untuk jadi pengawas untuk melayan para -para vvip untuk makan sekali dengan datin pengetua skola kami....mane 2 orang lagi tuuu...hari tuu ada pameran kat skola yang berdua tuu masok pertandingan
kami nie dah macam anak cikgu kh ERT sebab nyee cikgu selalu utamakan kami...
yang kami jadi pengawas tuu sebab cikgu kh ERT kami laa...Pn.Zalina Thambi

sewktu nak balik rumah sempat pulak snap
nanie , wanie ,sue

nanie
sue dgan bibie
Dari kiri sue, niena ,bibie ,last sekali baru tuan empunya blog hihi ikkien

6J
ape lagi ada lebih jangan membazir kita makan laa...hihihi

3. memang syiqin cakap dari mula tadi memang banyak but nie dikira special limited edition...kihkih promote pulak

4.tidak dinafikan sewaktu kita bersuka akhirnya x sampai habis maksud nyee yang stay skola sampai form 5 adalah  kami bertiga syiqin, niena dan wanie yang tiga lagi dia orang masok skola teknik....memang kami bertiga dapat tawaran but bincang punya bincang parents cakap skola laa kat situ je...
so kalau ada ape-ape lagi nanti syiqin share ok...apabila tangan nie rase gatal nak menaip nanti syiqin taip lagi...hehehe

P/S: susah mencari kawan yang setia apabila kita sedang duka tetapi kita mesti menghargai apabila mempunyai kawn dan bersedia menerima kekurangan kawan kita dan tidak memilh kawan ok...
Harap-harap nanti kalau syiqin dah masuk ipta(2013) nanti mudah-mudahan dapat kawan yang baik...isyaallah













No comments:

Post a Comment